Back to the top

Over ons

Biografie

The Bodins is een Nederlandstalig duo uit Curacao met veelal tweestemmige liedjes van eigen hand. Alette Borger (zang) en Tom Dingjan (zang, gitaar, toetsen) zijn voor een zakelijke carrière op Curacao beland maar vonden elkaar in de muziek.

Voor beiden is deze absolute passie nooit ver weg geweest (muziek maken kan geen hobby zijn!!!).

Tom is 11 jaar frontman geweest van de Nederlandstalige band Immens. Na het uitbrengen van 4 albums, 2 ep’s, vele singles, de nodige nationale airplay (Radio 1 & Radio 2) en het doen van meer dan 500 optredens (waaronder 3 uitgebreide theatertournees) vindt Tom nu zijn twee muzikale adem met The Bodins.

Alette zingt al sinds haar vroege tienerjaren in verschillende muzikale projecten, bezettingen en bands in de meest uitlopende stijlen. Naast jaren lang zangles heeft ze samen met haar tweelingzus meegespeeld in verschillende musical producties, waaronder Orpheus in het Vredenburg Theater Utrecht. In cover bands is ze ‘leadsinger’ geweest en vooral opgetreden met rock & pop nummers.

Hoewel haar passie voor muziek nooit verdween heeft ze zich de laatste jaren gestort op de ontwikkeling van een bijzonder boutique hotel in samenwerking met het Curacao Dolphin Therapy Center en Curacao Sea Aquarium.

Hiernaast heeft ze wat modellenklussen op Curacao gedaan en vind ze haar hobbies in de sport waaronder Karate en yoga.

Onderweg in het leven van haar droom geeft ze zich met veel gevoel en passie compleet over aan een nieuwe stijl in de muziek, samenstelling en doel met The Bodins.

Met het motto ‘Als het maar ergens maar nooit nergens over gaat’ spelen The Bodins eigen geschreven liedjes in een bijzondere combinatie van Pop, Country, Folk & Kleinkunst.

De nieuwe single en bijbehorende clip ‘Stukje van jou’ kwam maart 2020 uit


	

One Reply to “Over ons”

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

© 2017 | The Bodins | info@thebodins.net | www.thebodins.net | Copyright